AmstelGlide 2023

Begindatum:
juni 24, 2023
Einddatum:
juni 25, 2023
Code:
AG2023
Locatie:
Zweefvliegveld Soesterberg
Inschrijven
Niveau:
D-Brevet
50
Organisatie:
Floris van de Meent
Frank Gerrits
Patrick van Rantwijk
Wouter Bakker


Omschrijving

 

Dit vliegseizoen wordt 'ie natuurlijk wederom georganiseerd: onze jaarlijkse AmstelGlide zweefvliegwedstrijd! Het wordt weer een tweedaagse wedstrijd, vanaf ons prachtige zweefvliegveld Soesterberg. De data zijn vastgesteld op 24 en 25 juni 2023, dus blokkeer deze dagen nu alvast in je agenda en regel snel een kist!

Opbouwen voor de eerste wedstrijddag

Inschrijven

De inschrijving voor de AmstelGlide 2023 is geopend. Klik op de inschrijfknop bovenaan of de link onderaan deze pagina om je in te schrijven. Na betaling van het inschrijfgeld wordt je inschrijving definitief gemaakt. Let er bij aanmelding aub. goed op dat je je geboortedatum juist invult en dat je het juiste tarief selecteert. Zonder geldige geboortedatum kom je niet in aanmerking voor het jongerentarief!

Wil je weten wie je al voor gingen?

Raadpleeg dan het Overzicht inschrijvingen AmstelGlide 2023 !

Kosten

De voorlopige kosten voor deelname zijn vastgesteld op:

Omschrijving Prijs Per
Regulier inschrijfgeld 40,00 Zweefvliegtuig (ook bij meerdere vliegers)
Inschrijfgeld voor jongeren t/m 25 jaar   30,00   Zweefvliegtuig
Inschrijfgeld voor ACvZ leden 20,00 Zweefvliegtuig (ook bij meerdere vliegers)
Sleepstart 40,00 Sleep tot 400m*
Barbecue op de eerste avond 15,00 Persoon

 * In verband met reductie van geluidsoverlast voor onze omwonenden zijn slepen en zelfstarten alleen bij uitzondering toegestaan als lieren niet mogelijk is! 

Betalen voor inschrijving en de BBQ kan via rekening NL53INGB0003657712 ten name van CLUBHUIS ACVZ/KLU ZC SOESTERBERG. Vermeld bij betaling aub. duidelijk AmstelGlide 2023, je registratie en/of callsign. Winnaars van de AmstelGlide 2022 zijn vrijgesteld van betaling van het inschrijfgeld voor deelname aan de AmstelGlide van 2023 om hun titel te verdedigen. Indien van toepassing wordt alleen het aanvullende tarief voor sleepstarts in rekening gebracht.

Correspondentie

Heb je vragen aan de organisatie van de AmstelGlide? Stuur dan even een emailtje naar amstelglide@acvz.nl. Gaat je vraag over een inschrijving of betaling, vermeld dan altijd duidelijk je callsign of registratie.


Inschrijven: AmstelGlide 2023

KostenDeelnemersgegevens

Persoonlijke gegevens

Wedstrijd ervaring

Zweefvliegtuig

Ophalers

Barbecue

Opmerkingen

Akkoordverklaring

Ik ga akkoord met het inschrijfgeld, de bepalingen in de vrijwaringsverklaring en het feit dat foto's gemaakt en gepubliceerd mogen worden *

* Verplicht veld

© 2023 Amsterdamsche Club voor Zweefvliegen
ACvZ Menu