AmstelGlide 2021

Begindatum:
juni 12, 2021
Einddatum:
juni 13, 2021
Code:
AG2021
Locatie:
Zweefvliegveld Soesterberg
Niveau:
D-Brevet
50
Organisatie:
Anna Lutterop
Lizzy van Zomeren
Martijn Imminga
Patrick van Rantwijk


Omschrijving

 


Aankomend seizoen gaan we het gewoon opnieuw proberen: de AmstelGlide keert terug! Mits het allemaal kan met de situatie rond het Coronavirus natuurlijk...

AmstelGlide 2021, nu al zin in?

Wanneer en waar?

De voorlopige data voor de AmstelGlide 2021 zijn vastgesteld op zaterdag 12 en zondag 13 juni 2021 (LET OP: gewijzigde data!). Uiteraard wordt de AmstelGlide gehouden vanaf ons prachtige zweefvliegveld Soesterberg, heerlijk centraal gelegen in ons land. De data zijn overigens nog even onder voorbehoud en kunnen dus nog schuiven, bijvoorbeeld door de Startbaan Run op Soesterberg en de start van de EuroGlide.

Inschrijven

Ergens aan het begin van het nieuwe vliegseizoen zal de inschrijving voor de AmstelGlide worden geopend. Nog even geduld dus. Binnenkort maken wij via deze pagina bekend vanaf welk moment kan worden ingeschreven en wat de kosten voor deelname zullen zijn. Uiteraard geldt de gratis deelname voor de kampioenen van 2019 nog steeds! Deze winnaars hebben een extra jaartje van hun begeerde titel kunnen genieten, maar wij zijn er zeker van dat er meer dan genoeg fanatieke zweefvliegers zijn die graag de titel van ze willen overnemen!

Correspondentie

Heb je vragen aan de organisatie van de AmstelGlide? Stuur dan even een emailtje naar amstelglide@acvz.nl.