AmstelGlide 2021 Clubcompetitie

Begindatum:
juni 12, 2021
Einddatum:
juni 13, 2021
Code:
AG2021
Locatie:
Zweefvliegveld Soesterberg
Niveau:
D-Brevet
50
Organisatie:
Anna Lutterop
Jan-Paul Beeke
Lizzy van Zomeren
Martijn Imminga
Patrick van Rantwijk
Wouter Bakker


Omschrijving

 

 

Helaas, helaas, helaas... Ondanks dat het met Corona in Nederland weer de goede kant op gaat, komen alle versoepelingen te laat voor de AmstelGlide. Net als de meeste andere Nederlandse zweefvliegwedstrijden en de EuroGlide moet ook onze AmstelGlide eraan geloven en kunnen we niet anders dan dit jaar wederom de stekker eruit trekken. Dus bij deze, met pijn in ons hart: de AmstelGlide van 2021 is cancelled...

 

 

Volgend seizoen gaan we het gewoon opnieuw proberen. Mits het dan allemaal wel kan met de situatie rond het Coronavirus natuurlijk, maar daar gaan we wel vanuit! De winnaars van 2019 kunnen nog een jaartje langer van hun titel genieten, maar in 2022 zullen ze hopelijk toch echt aan de bak moeten om die titel te verdedigen... Stay tuned, the AmstelGlide will return!

 

 

 

Clubcompetitie

Voor de leden van de ACvZ organiseren we een vervangende clubcompetitie van één dag en een BBQ op de zaterdagavond. De clubcompetitie wordt gevlogen op de zaterdag, de zondag wordt daarmee weer een normale vliegdag voor alle leden. Leden van de ACvZ kunnen zich via het formulier aanmelden voor deelname (kostenloos). Tevens kun je via het aanmeldingsformulier aangeven of je wilt deelnemen aan de BBQ op zaterdagavond en met hoeveel personen. De kosten voor de barbecue (€ 12,50 p/p) dien  je uiterlijk aanstaande woensdag (9 juni) te voldoen op rekening NL53 INGB 0003 6577 12 ten name van CLUBHUIS ACVZ/KLU ZC SOESTERBERG, onder vermelding van AmstelGlide BBQ. NB: de toewijzing van de clubkisten voor de AmstelGlide van afgelopen winter is gewoon geldig voor de vervangende clubcompetitie.

Vlieg je niet mee, ben je geen helper, maar wil je wel meedoen aan de BBQ? Dat kan natuurlijk ook. Maak dan eveneens uiterlijk woensdag 9 juni het bedrag van € 12,50 per persoon over naar rekening NL53 INGB 0003 6577 12 ten name van CLUBHUIS ACVZ/KLU ZC SOESTERBERG, onder vermelding van AmstelGlide BBQ. Meld je voor de BBQ ook even aan via de Zweef App.

 

Inschrijvingen

Klik HIER voor het overzicht van inschrijvingen tot nu toe

 

Correspondentie

Heb je vragen aan de organisatie van de AmstelGlide? Stuur dan even een emailtje naar amstelglide@acvz.nl.


© 2021 Amsterdamsche Club voor Zweefvliegen