Meevliegen bij de ACvZ

Meevliegen in een zweefvliegtuig? Kom naar de Amsterdamsche Club voor Zweefvliegen (ACvZ) op voormalig Vliegbasis Soesterberg en vlieg mee op 15 september! Kosten voor een kennismaking (donateur-) zweefvliegvlucht is euro 25,- per persoon, per vlucht. Betaling kan ter plaatse middels PIN (voorkeur) of cash De inschrijving is geopend, let op er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar! U kunt een voorkeursdagdeel kiezen, wij kunnen u echter geen garantie op de voorkeurstijd geven. U kunt zich aanmelden via dit webformulier.

Op zaterdag 15 september vindt de landelijke Dag van de Luchtsport plaats. De ACvZ te Soesterberg stelt op deze dag voor het eerst vol trots haar deuren open voor publiek. Een unieke kans om kennis te maken met de zweefvliegclub, haar zweefvliegtuigen en lieren.

De zweefvliegclub heeft deze dag ingericht om zweefvliegen van dichtbij te laten zien, zo zal er een uitgebreide static-show zijn, een springkussen voor de kinderen en vele andere leuke activiteiten. Het is tevens mogelijk om een kennismaking (donateur-) zweefvliegvlucht te maken bij de ACvZ, een unieke kans om ‘vrij als een vogel’ te zweven boven het prachtige Utrechts Landschap. Kortom een prachtig dagje uit voor jong en oud. De toegang tot het evenementterrein is gratis!

Locatie: Voormalig Vliegbasis Soesterberg (nabij het NMM)
Datum: zaterdag 15 september
Tijd: 10:00 tot 17:00 uur

Het maximaal aantal inschrijvingen voor een zweefvliegvlucht is inmiddels bereikt. De Toegang tot evenemententerrein is gewoon open alleen is opgeven voor een zweefvliegvlucht niet meer mogelijk.